Referenser

-Med hjälp av Helenes coaching har jag äntligen satt igång processen som ska leda till att min dröm går i uppfyllelse!

Sofia Gunnardotter, Keramiken i Skredsvik, www.keramiken.se

-Coaching har gett mig positiv energi att aktivt jobba med de delar av mig själv som jag inte har varit nöjd med. Helene har vänt och vridit på mina tankar i en positiv riktning så att jag även efter coachingperiodens slut har haft energi och grym motivation till att fortsätta med dessa nya tankebanor. Mer coaching åt folket!

Elin Rickmarker, Rickmarkers Redovisning,  www.rickmarker.se

-Helene är en uppskattad och aktiv coach hos oss på Folkuniversitetet. Hon har lätt för att förstå våra deltagares olika behov och anpassar på ett professionellt sätt sin coaching till respektive individ. Hon är dessutom mycket omtyckt av våra deltagare och hon får ofta högsta betyg i de utvärderingar som vi avslutar våra program med.

Mikael Nordberg, Sektkionschef Folkuniversitetet i Trollhättan www.folkuniversitetet.se

-Anlitade Helene Stamnes på LightHouse Coaching & Rådgivning för att hålla en utbildningsdag i hur man söker jobb för personal till detaljhandeln. Utvärderingen av dagen gav ett utmärkt resultat så vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Helene.

Ingela Skärström, Engagera Företagsutveckling AB, www.engagera.se

Med hjälp av Helene så tog jag ett jättekliv till i mitt utvecklande i jobbsökandet! Mitt cv förbättrades avsevärt, jag fick ett helt annat tänk på hur jag ska utforma mina brev, dessutom fick Helene mig att se hur jag ska lägga upp mina dagar som arbetssökande!
För faktum är att det är otroligt lätt att hamna i komaläge i soffan. Detta gör jag numer inte,
utan är en effektiv arbetssökande som har stor självdisiplin tack vare underbara Helene.

ps, flera intervjuer efter hennes hjälp!

Johanna

Helene Stamnes