Affärsidè

shutterstock_45376588

 

 

 

Hösten 2009 etablerade jag LightHouse Coaching & Rådgivning. Med lång erfarenhet av personalarbete, bland annat som Personalstrateg och Personalchef inom industrin såg jag nu fram mot att få prova vingarna ”på egen hand”. Min spetskompetens har jag inom rekrytering och omställningsarbete/change management. Min bakgrund och utbildning är inom personalområdet samt gedigen erfarenhet från tidigare anställningar/uppdrag. Jag behärskar såväl norska (är född i Norge-Tromsö), svenska och engelska i både tal och skrift. Jag trivs bäst när jag arbetar med utveckling av både medarbetare och chefer i en organisation.

LightHouse verkar både i Fyrbodal och Oslo regionen.

Är certifierad coach via ICC och målet är att bli certifierad Business Coach oktober 2013.

Certifierad ICC Coach

 

 

 

 

Affärsidé

LightHouse skall på ett professionellt sätt erbjuda HR tjänster och  personligt utvecklande samtal till företag och grupper som vill nå sina mål och drömmar- såväl yrkesmässigt som privat.

Vision

Vad är en vision? Enligt wikipedia är det något man vill uppnå. Det uttrycks oftast som ett framtida tillstånd som man vill uppnå och behöver inte uppfylla formella krav på realism, tidsbundenhet eller mätbarhet.

Vår vision : Utveckla verksamheter och individer mot dit de siktar

Lite symboliskt sagt så siktar vi alltid En Väg, och det är FRAMÅT

oneW_slide2

Värderingar

Ledord i vår verksamhet är Lugn, Stabil och Trygg. Detta är ord som både beskriver hur vi metodiskt arbetar oss framåt och hur vi upplevs av våra kunder. Vi är stolta och glada över att få ha dessa 3 ord som en del av vårat varumärke och kännetecken. Vi upplever att våra kunder kan Luta Mot Oss. Vi står Lugnt, Stabilt och Tryggt bakom er!

Läs mer om oss

Vem är Ottie?

Ottie

Helene Stamnes